De cast van Samson & Gert in Het allerlaatste liedje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Samson & Gert in Het allerlaatste liedje

Janken! Gert Verhulst zegt Samson vaarwel met emotioneel laatste liedje

|
|

Laatste update:

We weten al een tijdje dat Gert Verhulst afscheid gaat nemen van Samson, maar dat maakt het allemaal niet minder pijnlijk. Zeker niet nu Gert in 'Het allerlaatste liedje' voorgoed vaarwel zegt tegen zijn trouwe viervoeter. *Snik*.

En alsof dat nog niet erg genoeg is, zitten er ook nog allemaal nostalgische beelden uit Samson & Gert in. Oftewel: millennials zien opeens hun hele leven aan zich voorbijflitsen! 

Het einde

Alle acteurs helpen Gert een handje bij zijn laatste ode aan Samson. Eén voor één betreden de burgemeester, Octaaf, Van Leemhuyzen én Alberto (die er tegenwoordig héél anders uitziet) het podium. "Dit is het allerlaatste liedje", begint Gert, "dat we zingen met elkaar". "Nog heel even, alles geven", zingt een zichtbaar aangeslagen Samson. "En dan is het feestje klaar..." 

Vervanger voor Gert

Gelukkig blijft Samson wel bestaan. Aan het einde van de clip maakt hij namelijk kennis met zijn nieuwe baasje. We zien helaas alleen de broek van deze mysterieuze persoon. Tijdens de eerste Samson & Gert-afscheidsshow op 21 december onthult Gert wie de nieuwe 'Gertje' wordt. Veel Belgen gokken op zijn eigen zoon Viktor. De Studio 100-baas ontkent het niet. “Of m’n opvolger toevallig ook de familienaam Verhulst draagt? Mijn vader Jos is het alleszins niet”, grapte hij (via HLN).

Lees verder