Samantha de Jong, uithaal Sonny

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong, uithaal Sonny

Samantha de Jong haalt hard uit naar (ex-)vriend Sonny: 'Hij heeft een coke probleem'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Samantha de Jong - beter bekend als Barbie - gaat waarschijnlijk toch een eenzame kerst tegemoet. Nadat ze begin deze maand nog liet weten hartstikke gelukkig te zijn met 'haar' Sonny, lijkt dat nu alweer over te zijn. De realityster haalde donderdagavond namelijk hard uit naar haar (ex-)vriend Sonny.

Op Instagram was donderdagavond kort het volgende bericht te lezen. "Meneer Sonny is hier diegene met een coke probleem, daar staat die stumperd bekend om. Hij profiteert op mijn centen. Hoe zielig ben je als je niet eens benzine of een oliebol kan halen? Laat je maar pijpen voor minimaal €50,- , dan kan je weer een pakje halen."

Oorlog 

En de realityster, die zich onlangs nog uitliet over dit tv-genre, gaat door: "Sonny neukt met mannen en stopt mij vol met drugs. Ondertussen hangt hij het slachtoffer uit." Dat de oorlog tussen de twee is uitgebroken, is nu wel duidelijk. "Sonny, ik schijt op jullie. Als jullie oorlog willen, dan kunnen jullie het krijgen ook. Alles gaat op het internet, dus weet waar je aan begint. Kom maar naar mijn huis met je grote praatjes via Instagram en Facebook. Maar zoals verwacht neem je dan gelijk je hele familie mee. Schijterds, dat zijn jullie." 

Uitdaging

Het bericht is kort daarop weer verwijderd, maar dit krijgt vast en zeker nog een staartje. Overigens is het niet de eerste keer dat Samantha behoorlijk ongelukkig is in de liefde. In september maakte ze het nog - via Instagram - uit met haar ex-vriend Maron, niet lang nadat de twee een kindje hadden verloren. Zoveel details over de breuk als dit keer gaf ze niet, maar ze zei wel dat ze niets moest weten van mensen die bedriegen. 

Lees verder