Samantha de Jong Barbie 2015

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong Barbie 2015

Samantha “Barbie” de Jong haalt uit naar de vriendinnen van haar exen

|
|

Laatste update:

Het is weer tijd voor hard nieuws dat er echt toe doet, want de zelfverklaarde #koninginofreality Samantha “Barbie” de Jong heeft weer eens van zich doen spreken. Wat is er aan de hand? De nieuwe vlammen van twee van Barbie’s exen hebben ̶ ̶d̶e̶ ̶h̶a̶n̶d̶e̶n̶ ̶i̶n̶e̶e̶n̶ ̶g̶e̶s̶l̶a̶g̶e̶n̶ de boezems tegen elkaar gebotst en gaan samen een singletje opnemen met de veelzeggende titel Ik Ben Beter Dan Je Ex. Gelukkig nam Barbie het sportief op, maar niet heus.

Samantha “Barbie” de Jong haalt uit naar de vriendinnen van haar exen

De dames in kwestie zijn de hierboven afgebeelde Lisa Sace, die we kennen uit Ex on the Beach, en Naomi Collinda, die hard op weg is net zo plastic te worden als Barbie zelf. Lisa doet het tegenwoordig met DJ Jeffrey Lake, terwijl Naomi het nieuwe projectje is van Barbie’s ex-man Michael van der Plas. De meiden stuurden het onderstaande filmpje naar Shownieuws, dat er maar al te graag bovenop sprong.

Ik Ben Beter Dan Je Ex

De titel van het nummer werd hier door de meiden nog niet bekend gemaakt, maar ze verklapten aan Shownieuws dat het dus Ik Ben Beter Dan Je Ex gaat worden. Barbie reageerde furieus: “Dit zegt genoeg over jou dan over mij BITCH!!” begint ze haar Instagram-post (maar bedoelt ze niet dat dit meer over jou dan mij zegt?), om te vervolgen met meer klare taal: “Hahaha, ik lach jullie alle 2 uit. Ik was al genoeg uitgespeeld met die 2.” Daarnaast poste Barbie een tegeltje-aan-de-wand-spreuk met de wijze les: ”Word nooit jaloers als je je ex met iemand anders ziet, want onze ouders hebben ons geleerd om onze gebruikte speelgoed aan de minder bedeelden te geven.” Auw, pats!

Dat wordt nog gezellig

Zeker aangezien Barbie en Michael nog twee kinderen met elkaar hebben kan dat gezellig worden als hun plastieken nieuwe stiefmama en hun nog plastiekere biologische mama elkaar in het echt (of moeten we juist ‘in het nep’? zeggen) tegenkomen. Voor je het weet grijpen ze elkaar bij de haren en vliegen de siliconen in het rond!

Lees verder