Sam Worthington in de Netflix-thriller Fractured

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sam Worthington in de Netflix-thriller Fractured

Sam Worthington zoekt zijn dochter in de Fractured-trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Avatar-ster Sam Worthington gaat op onderzoek in een mysterieus ziekenhuis. Waar zijn zijn vrouw en dochter in hemelsnaam gebleven?

Ray Monroe (Worthington) en zijn vrouw Joanne (Lily Rabe) maken iets verschrikkelijks mee. Hun dochter Peri komt zwaar ten val en belandt in het ziekenhuis. Terwijl de doktoren Joanne en Peri wegvoeren voor een CT-scan, besluit Ray in de wachtkamer te blijven.

Sam Worthington zoekt zijn dochter in de Fractured-trailer

Fractured

Na een tijdje vindt hij het wel érg lang duren en doet hij navraag bij de balie. Wat blijkt: Joanne en Peri zijn nooit in het ziekenhuis geweest! Ray begint een onderzoek in het gebouw om zijn gezin weer compleet te maken. Is hij in de war of herbergt het ziekenhuis een luguber geheim? Zodra Rays onderzoek het ziekenhuis verstoort willen ze hem het liefst weghebben, maar dat pikt hij natuurlijk niet!

Fractured wordt geregisseerd door Brad Anderson, bekend van o.a. The Machinist (waarvoor Christian Bale in een wandelend skelet veranderde) en de serie Fringe. Fractured verschijnt op 11 oktober op Netflix. Komende maand wordt sowieso erg interessant op het streamingplatform!

Worthington zien we sowieso weer terug in Avatar 2, als dit scifi-avontuur in december 2021 verschijnt.

Lees verder