Ryan Reynolds, X-Men

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds, X-Men

Ryan Reynolds verpest X-men reünie

|
|

Laatste update:

Quarantaine is de tijd van (virtuele) reünies! Na Lord of the Rings en de mini Friends-reünie, kwamen ook de acteurs van X-Men samen voor de 20e verjaardag van de mega (mega, mega, mega) hit. Alles liep goed tot... Ryan Reynolds het zoomgesprek crashte en de reünie in het water viel. Typisch Deadpool... 

'Dat viel snel in het water'

De cast van de originele film X-Men had een gezellige reünie in gedachten en daar wilde Ryan Reynolds wel aan meedoen. Hij deelde de zoom-meeting met Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart en onze eigen Famke Janssen. Kijk maar hoe dat afliep:

Daar was niet iedereen (eigenlijk niemand) het mee eens en ze gaan er al snel één voor één uit. "Dat viel snel in het water", merkt Ryan op. Ja, aan wie zou dat nou liggen? De sterren verwijten Ryan ervan dat hij hun originele cast feestje komt verstoren. Ryan dacht dat het een reünie was van X-Men Origins, waar Deadpool wel aan meedeed, maar die door veel fans gehaat wordt.

Wegwezen!

Reynolds was zelfs zo brutaal om nog andere mensen uit te nodigen. Sophie Turner (Game of Thrones en Jean Grey in de nieuwe X-Men films) komt nog even langs en ook James McAvoy (de jonge Professor X) is van de partij. Nou de cast weet niet hoe snel ze weg moeten zijn! Famke Janssen moet zogenaamd naar de James Bond reünie en zo heeft iedereen wel een excuus. Pfff lekker sportief van ze!

Ryan Reynolds en Hugh Jackman vallen elkaar overigens wel vaker lastig, zoals tijdens deze stunts.

Lees verder