Sander Schimmelpennick van Dragons Den op WNL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sander Schimmelpennick van Dragons Den op WNL

Albert Verlinde en Sander Schimmelpenninck ruziën erop los

|
|

Laatste update:

Sander Schimmelpenninck en Albert Verlinde vliegen elkaar via de media in de haren! Het begon gisteravond in Shownieuws, waar Albert kritiek uitte op de maas in de wet die Sander gebruikt om zijn Zweedse vriendin toch te kunnen zien.

Albert: "Sodemieter nou toch op"

Sander Schimmelpenninck schreef in zijn column voor De Volkskrant over zijn Zweedse vriendin. In plaats van naar Zweden af te reizen en twee weken door te brengen in quarantaine, ontmoet het stel elkaar in Denemarken. Albert Verlinde had in de late editie van Shownieuws nogal wat kritiek op die ‘oplossing’: "Waar het mij voornamelijk om gaat: hij heeft al iets over zich heen hangen van een betwetertje, dat studentje dat altijd gelijk wil hebben. (…) En dan schrijft ‘ie zo’n column waarin hij gaat rechtvaardigen dat hij dat een tijdje geleden gezegd heeft en dat Zweden het hartstikke goed doet nu. Dan denk ik: sodemieter nou toch op."

Sander: "Ontzettend kutprogramma"

Zoals we dat inmiddels wel een beetje verwachten van Sander laat hij de kritiek van Albert niet zomaar over zich heen komen! Hij haalt op Twitter hard uit: “Ik hou me netjes aan de regels, maar moet van ons nationale geweten alsnog thuisblijven, want dat vinden de kijkers van de Campingzender ook. Sodemieter op met je flutitems yourself, TokkieTV.” In een tweede tweet besluit Sander zijn statement nog wat meer kracht bij te zetten: “Altijd bellen naar aanleiding van ‘ophef’ op social media, nooit inhoudelijk. (...) Kap eens met onderbuikgepruttel van halve zolen tot nieuws te promoveren, ontzettend kutprogramma.”

Stiekem verwachten we wel dat deze fittie nog wel een vervolg krijgt… Beide heren zijn immers niet op hun mondje gevallen! Zo kreeg Albert het eerder al aan de stok met Gordon en Angela de Jong, en moest Sander het ontgelden na zijn uitspraken over prinses Alexia.

Lees verder