Rupert Grint onthult: “Ik ben Ed Sheeran”

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rupert Grint onthult: “Ik ben Ed Sheeran”

Rupert Grint onthult: “Ik ben Ed Sheeran”

|
|

Laatste update:

Rupert Grint (Ron Wemel uit de Harry Potter-films) en Ed Sheeran worden vaak door elkaar gehaald. In het programma After Hours van MTV biechtte de acteur echter iets op wat we totaal niet aan zagen komen.

Dubbelganger

In The Late Late Show vertelde Rupert al dat hij de helft van de tijd wordt aangezien voor Ed Sheeran: “It's kind of 50-50 now. It could go either way. I could be Ed, or I could be me." 

Lego House

De twee redheads staken hiermee de draak toen Rupert de dubbelganger van Ed Sheeran speelde in de videoclip van Lego House. En voor Yahoo! gaf Rupert een dramatische lezing van Shape of You.

"Ed isn't real"

In het programma van MTV kwam de aap uit de mouw: in een komische sketch biechtte Rupert op dat Ed Sheeran eigenlijk zijn post-Harry Potter alter ego is en dat ze in werkelijkheid één persoon zijn.

"Na Potter, was alles wat ik wilde mezelf verbreden, echte magie creëren, dus creëerde ik een karakter. Hij zou de stem van een engel hebben. Dus ik kocht een gitaar en een lading flanellen en noemde hem Ed, Ed Sheeran," zegt hij emotioneel. Check de video hierboven.

Een Oscar-waardige performance, Rupert!

Lees verder