RTL gaat deze zomer 35 GTST-klassiekers uitzenden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL gaat deze zomer 35 GTST-klassiekers uitzenden

RTL gaat deze zomer 35 GTST-klassiekers uitzenden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Voor wie bang in een groot zwart GTST-gat te vallen na de zomercliffhanger: we hebben goed nieuws! RTL gaat in juli 35 iconische Goede Tijden-classics uitzenden.

35 classics

“Samen met de cast heb ik 35 iconische afleveringen geselecteerd", aldus creative producer Rohan Gottschalk in een interview met het AD. “Ze worden allemaal ingeleid door een van de acteurs. Er is veel variatie, dus reken maar op een flink aantal iconische en bijzondere momenten."

Welke afleveringen we voorgeschoteld krijgen, blijft nog even de vraag. Er is in ieder geval een hoop gesneuveld vertelt Gottschalk. Mag ook wel: de soap telt inmiddels een kleine 5500 episodes.

“Van de geselecteerde afleveringen weet ik in ieder geval dat ze erg herkenbaar zijn. Onder meer de bruiloft van Simon en Anette zit er tussen, net als de letterlijke cliffhanger van Bowien. Elke aflevering is sowieso memorabel."

Veranderingen!

Tevens krijgen we niet meer de bekende recap voordat het nieuwe seizoen begint. Gottschalk: “We zenden dus niet meer de laatste week van het vorige seizoen uit zoals we de laatste jaren deden, maar zullen in vijf afleveringen het hele vorige seizoen herhalen.”

GTST Classics is vanaf 9 juli te zien. Gewoon om 20:00 uur en gewoon op RTL 4. Lekker vertrouwd.  

Lees verder