Domino Day Turkije

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Domino Day Turkije

RTL 4 zendt grote Domino Day-comeback uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gister kwam het grote nieuws dat het nostalgische tv-spektakel Domino Day een comeback maakt. Nu is bevestigd dat het programma met de steentjes in november uitgezonden zal worden op RTL 4.

Domino Day-um dat zijn veel kijkers

De zender maakt maandagavond bekend in RTL Boulevard dat de show op RTL 4 te zien zal zijn. Naar de laatste uitzending in 2009 keken 2,9 miljoen mensen, dus niet gek dat RTL zo’n kijkcijfer-kanon wel ziet zitten.

Een recordpoging

In 2009 werd het laatste dominorecord gezet in het programma dat vroeger een van de televisiehoogtepunten van het jaar was. Nu, 11 jaar later, gaan talloze fanatieke steentjeszetters weer een poging wagen. Om het record te verbreken moeten maar liefst 4,5 miljoen steentjes neergezet worden en daarna ook echt omvallen. Wie heeft er vaste handen en zeeën van tijd? Solliciteren kan via deze link.

De gevaarlijke vleugels van de dominomus

Laten we hopen dat het gebouw waar de steentjes gezet gaan worden goed is afgesloten zodat zich geen herhaling afspeelt van de mus in 2005. De beruchte ‘dominomus’ vloog het centrum binnen en zorgde ervoor dat er 23.000 steentjes omvielen. Uiteindelijk hebben ze de gevleugelde boosdoener moeten afschieten. De mus werd wereldnieuws en is nu opgezet en te bezichtigen in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Trouwe kijkers zijn enthousiast

Fans van Domino Day zijn enorm verrast en blij met de terugkeer van het spektakel. Sowieso doen comebacks het goed, zo maakt SBS bekend dat Rolf Wouters ook weer terugkeert op tv.

Lees verder