Martien Meiland en Paul de Leeuw in Ranking The Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Paul de Leeuw in Ranking The Stars

RTL 4 komt met feestdagenspecial Ranking The Stars!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een aantal maanden geleden keerde Paul de Leeuw terug met zijn venijnige programma Ranking The Stars, maar dan bij RTL. Het bleek een enorm succes en nu mag 'ie dan ook een speciale feestdagen-editie maken! Een oude bekende keert zelfs terug.

Het gaat om Richard Groenendijk. Hij zat bijna altijd in het panel toen Ranking nog bij de NPO zat. Groendendijk vertelde het grote nieuws gisteren zelf in Pauls Nummer 1 Show op RTL 4.

Ranking The Stars op RTL 4

Martien Meiland, Ryanne van Dorst en Anny Schilder lieten kijkers thuis een tijdje terug van de bank rollen. Ze kregen massaal de lachers op hun hand. Ook de gênante val van Gerda Havertong gaan we niet snel vergeten. Het is door dit succes dan ook géén verrassing dat RTL het programma voortaan verhuist van RTL 5 naar RTL 4.

Ranking The Stars - Feestdagen-editie

Ook deze Feestdagenspecial komt alvast op 4. Het gaat waarschijnlijk om een éénmalige show rond de jaarwisselingen, maar details ontbreken nog. We weten bijvoorbeeld nog niet wannéér deze Ranking The Stars op tv komt. Wel kunnen we natuurlijk alvast de hoop uitspreken dat Martien Meiland weer in het panel moet gaan zitten. Ook vriendin van de show Anny zien we graag terug!

Lees verder