Roy Donders wordt vader: 'Ze zeiden dat ik langzaam werkend zaad heb'

Door Emma de Wijer
Roy Donders
© Brunopress

Roy Donders wordt voor de eerste keer vader. Een behoorlijke verrassing, omdat hij onlangs in het ziekenhuis te horen had gekregen dat hij een 'verminderde productie van zaadcellen' heeft. 

Zwangerschapstest

De voormalig realityster verwacht zijn eerste kindje met zijn vriendin Michelle. Dat maakt hij bekend in zijn vlog Oost West Thuis Best op YouTube, waarin hij een zwangerschapstest doet met zijn vriendin. Michelle denkt niet dat ze zwanger is, Roy is ervan overtuigd dat het raak is. En ja hoor: er verschijnen twee streepjes. Zwanger!

Traag zaad

Het is een behoorlijke verrassing voor het stel. Roy legt in zijn vlog uit waarom: "Ik ben een tijd geleden naar het ziekenhuis geweest, daar heb ik mijn zaadcellen laten testen. Omdat ja, ik heb natuurlijk geen ervaring met mijn zaad dus ik wil weten of het goed zit." Het bleek niet goed te zitten. "Toen zeiden ze dat ik langzaam werkend zaad heb en verminderde productie van zaadcellen."

In één maand raak

Daarom is Michelle gestopt met de pil. "Nu is het meteen de eerste maand raak", zegt een dolblije Roy. Zijn vriendin moet nog van de schrik bekomen. "Heel leuk, maar ik ben wel in shock", zegt ze dan ook. Michelle kan niet geloven dat ze na één maand zonder pil al zwanger is. "Dat kan toch niet!" Roy is eveneens enorm verbaasd. "Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart."

VriendIN

Roy shockeerde eerder de showbizzwereld door bekend te maken dat hij een vriendIN heeft. Heel verrassend, omdat iedereen - inclusief Roy zelf - er altijd van overtuigd was dat-ie op mannen valt. Toch niet alleen maar dus. Roys ex Marvin reageerde heel verbaasd op Michelle, de nieuwe vrouw in Roys leven, maar zus Rian is juist door het dolle heen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.