Roy Donders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy Donders

Roy Donders wil weer op tv: "Peter van der Vorst, bel me"

|
|

Laatste update:

Roy Donders staat in de startblokken om weer meer te gaan doen op televisie. Het enige dat hij nodig heeft is een telefoontje van RTL-directeur Peter van der Vorst. Tijdens zijn interview met de Privé (via Mediacourant) roept Royke Peter op om hem te bellen. Hij kan nog zoveel goeds doen voor de Nederlandse televisie!

Roy Donders in Expeditie Robinson

“Ik heb altijd gehandeld vanuit mijn gevoel en heb ook bewezen geen eendagsvlieg te zijn. We zijn zeven jaar verder en ik ben er nog steeds”, vertelt de stylist van het zuiden. Hij zegt dat er wel wat lijntjes uitstaan maar dat er verder nog niks concreets op papier is gezet. Wel weten we dankzij het faaltastische 6 Inside dat Roy Donders dit najaar meedoet aan Expeditie Robinson.

Dat Royke meer op tv wil doen heeft ook een financiële reden. Zijn kledingzaak Rojami’s ging eerder dit jaar kopje onder en dat heeft een flink hap uit Roy Donders’ spaargeld genomen.

“Als je doelt op het faillissement van mijn winkel Rojami’s, dan kan ik inderdaad zeggen dat een groot deel van mijn spaargeld op is. (…) De laatste paar betalende klanten die hun geld nog moesten terugkrijgen heb ik uit eigen zak betaald en dat was het dan. Rian en ik kunnen onszelf gelukkig recht in de spiegel aankijken.”

Roy Donders wil weer op tv: "Peter van der Vorst, bel me"

“Peter van der Vorst, bel me een keertje”

Roy Donders wil ook niet meer vliegende keep spelen tussen zanger, stylist en tv-icoon. Dat leverde hem naar eigen zeggen 80-urige werkweken op en dat houdt zelfs hij niet lang vol. Dus daarom doet onze Royke een oproep naar Peter van der Vorst.

“De nieuwe RTL-directeur Peter van der Vorst heeft mijn nummer, dus ik zou zeggen: bel me een keertje.”

Willen jullie meer Roy Donders of zien jullie de stylist liever in z’n huispak thuiszitten?

Lees verder