Roy Donders in Dancing on Ice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy Donders in Dancing on Ice

Roy Donders: ‘Dancing on Ice past gewoon bij mij’

|
|

Laatste update:

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Dancing on Ice van start. En Roy Donders kan niet wachten om zijn schaatstalenten te delen met de rest van Nederland!

Droom

Deze herfst werd bekend dat Dancing on Ice terugkeert op televisie. Best bijzonder, want de zaterdagavondshow was al twaalf jaar niet meer op de buis te zien. Maar vanavond is het dan zover! Onder anderen Roy Donders, Elske DeWall, Juvat Westendorp, Charly Luske, Donny Roelvink, Celine Huijsman en Nicolien Sauerbreij zullen zich op glad ijs begeven. En voor de ‘stylist van het Zuiden’ is zijn deelname een droom die uitkomt!

Glitterpakjes

In een interview met BuzzE vertelt Roy waarom hij zo graag wilde meedoen aan Dancing on Ice. “Dit staat al sinds het niet meer op de buis komt op mijn verlanglijstje. Ik vond het altijd al een fantastisch programma. Dancing on Ice heeft iets magisch, iets betoverends. Het lijkt net alsof de schaatsers zweven, heeft een showtintje en dan ook nog van die mooie glitterpakjes erbij. Het past gewoon bij mij!”, aldus de realityster. Laten we voor Roy hopen dat zijn deelname beter uitpakt dan zijn avontuur in Expeditie Robinson!

Je ziet Dancing on Ice vanavond om 20.00 uur op SBS.

Lees verder