Roxeanne Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes haalt uit naar Johan Derksen: ‘klootzak’

|
|

Laatste update:

Zangeres Roxeanne Hazes deelt een flinke sneer uit aan voetbalanalist Johan Derksen (Veronica Inside). Volgens haar is 'de snor' "niet alleen een klootzak", maar ook "een flapdrol".

Dat vertelt ze in Mokum Magazine. Roxeanne, grote zus van media-fenomeen André Hazes, is het zure commentaar van Johan over haar zangkunsten meer dan zat. "Ik vind Johan Derksen niet alleen een klootzak maar ook een flapdrol."

Roxeanne Hazes vs. Johan Derksen

Waarom denkt Rox er zo over? "Omdat hij te vaak lelijke en onnodig kwetsende uitspraken doet." Voor een voorbeeld hoeven we niet lang te zoeken: Johan maakte Roxeanne meerdere keren belachelijk. Hij noemde haar onder meer een "parodie op een zangeres". Hazes gaf overigens in een later interview toe dat ze tijdens haar periode als huisband bij DWDD niet altijd even sterk zong. 

Familie Hazes

André Hazes liet zich recent óók uit over zijn zus. Het is algemeen bekend dat de twee al jaren in de clinch liggen en geen contact meer hebben. Komt het ooit nog goed tussen broer en zus Hazes? Nou, nee. "Van mij hoeft het niet meer goed te komen, ik vind het wel prima zo", onthulde André

Lees verder