Rowan Atkinson maakt Netflix-comedyserie over bijzonder onderwerp

Veronica Superguide logo
Rowan Atkinson maakt Netflix-comedyserie over bijzonder onderwerp

Rowan Atkinson maakt Netflix-comedyserie over bijzonder onderwerp

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We hebben voor de zekerheid even met onze ogen geknipperd, maar het stond er toch echt: Rowan Atkinson maakt voor Netflix een serie over een man die ruzie krijgt met een bij!

Comedyserie over een man en een bij...

Rowan Atkinson – voor altijd bekend als Mr. Bean! – slaat de handen ineen met Netflix. De Britse komiek speelt de hoofdrol in de nieuw te verschijnen comedyserie Man vs. Bee (via Variety). In deze Netflix-serie speelt Atkinson een man die tijdens het oppassen op een luxueuze woning ruzie krijgt met een bij. De Britse acteur is ook een van de bedenkers van de comedyserie.

Ook Sam Mendes en Andy Serkis aan de slag

Het is nog niet bekend wanneer Man vs. Bee op de streamingdienst verschijnt. We wilden jullie deze super verfrissende, maar toch ook een beetje malle premisse echter niet onthouden! Ook leuk: er komt nog veel meer Britse humor naar de streamingdienst! De serie is slechts één van de zeven Britse shows die Netflix heeft besteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om voetbalcomedy The Red Zone van Sam Mendes (1917) en de fantasyserie Half Bad van Andy Serkis (The Lord of the Rings).

Maar goed, die Britse series zijn allemaal nog toekomstmuziek! Zodoende wijzen we jullie ten slotte nog even op het beste dat Netflix nú te bieden heeft. Dit zijn de beste series en dit de beste films op de streamingdienst. Ook zetten we maandelijks de nieuwe releases op het platform voor je op een rijtje!

Lees verder