Romée uit Ex on the Beach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Romée uit Ex on the Beach
Reality

Oude bekende: Romée uit Ex on the Beach: Double Dutch zat ook al in dít programma

|
|

Laatste update:

Stomende sekspartijen, heftige ruzies en natuurlijk de gevreesde tablet of terror: Ex on the Beach is terug op de buis! De eerste ex die 'aanspoelde' is de blonde Romée. Waar kenden we die ook alweer van?

Aangespoeld als eerste ex

De eerste aflevering begon meteen goed. Er is al ruzie in de villa en op meerdere eerste dates werd er flink gezoend. De tablet of terror bleef ook niet stil. De Brabantse Romée spoelde aan op het strand als ex van Luca. Hij heeft haar in het verleden belazerd door vreemd te gaan (hij werd betrapt met een ander meisje in een hotelkamer tijdens een vakantie in Chersonissos), maar ondanks alles wil Romée nog wel een avontuurtje met Luca beleven.

Waar kennen we Romée uit Ex on the Beach van?

Kwam Romée je ook al bekend voor? Dat kan kloppen. De blondine heeft namelijk meegedaan aan een ander populair datingprogramma. In 2020 deed ze mee aan Temptation Island als verleidster Dat verleiden ging haar goed af: ze bracht het hoofd van Zach op hol. Ze deelden zelfs het bed met elkaar. "Op een gegeven moment dacht ik echt gewoon fuck it", verklaarde Zach toen. Die woorden nam hij wel heel letterlijk. 

En nu maakt Romée haar opwachting in Ex on the Beach: Double Dutch. Of ze het daar net zo bont zal maken is nog even afwachten. Maar met haar track record zetten we de popcorn vast klaar!

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder