MAGNUM, P. I. (1980) - JOHN HILLERMAN - LARRY MANETTI - ROGER. E. MOSLEY - TOM SELLECK.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
MAGNUM, P. I. (1980) - JOHN HILLERMAN - LARRY MANETTI - ROGER. E. MOSLEY - TOM SELLECK.

Roger E. Mosley (Magnum P.I.) overleden na auto-ongeluk

|
|

Laatste update:

Roger E. Mosley is vandaag overleden. Dat laat zijn dochter weten op Facebook. De Amerikaanse acteur was vooral bekend van zijn rol als Theodore 'T.C.' Calvin in de serie Magnum P.I.

Auto-ongeluk

De Amerikaanse acteur Roger E. Mosley is vandaag op 83-jarige leeftijd overleden, zo meldt zijn dochter Ch-a op Facebook. Ze liet zaterdag al weten dat haar vader een zwaar auto-ongeluk had gehad. Hij raakte daarbij grotendeels verlamd en lag in kritieke toestand in het ziekenhuis.

'Omringd door familie'

Roger E. Mosley werd in het ziekenhuis omringd door familie. “Hij was omringd door familie toen hij vredig heenging. We zouden nooit kunnen rouwen om zo'n geweldige man. Hij zou het haten als er om hem werd gehuild. Het is tijd om zijn nalatenschap te vieren. (…) Rust zacht”, zo schrijft Ch-a op Facebook. Ze roept fans op om niet te veel verdriet te hebben. Dat had haar vader niet gewild.

Theodore 'T.C.' Calvin

Roger E. Mosley was vooral bekend van zijn rol als helikopterpiloot Theodore 'T.C.' Calvin in de serie Magnum P.I.een van de leukste detectiveseries ooit gemaakt. De acteur was tussen 1980 en 1988 in maar liefst in 158 afleveringen te zien. In 2018 speelde hij ook mee in de reboot van de serie. Eerder overleed Magnum P.I.-sidekick John Hillerman trouwens ook al. Roger E. Mosley was daarnaast bijvoorbeeld ook te zien in Love Boat, Kojak, Starsky and Hutch, Night Court en Walker, Texas Ranger.

Bron: ANP/Veronica Superguide.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder