roel vanvelzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
roel vanvelzen

The Voice-medebedenker Roel van Velzen reageert op BOOS-aflevering: 'Ik walg'

|
|

Laatste update:

Zanger Roel van Velzenreageerde vanavond voor het eerst op het misbruikschandaal dat Tim Hofman in een aflevering van BOOS heeft aangekaart met betrekking tot de talentenjacht. De artiest plaatste vanavond een statement op Instagram naar aanleiding van de uitzending die op YouTube te zien was. Van Velzen was niet alleen een coach in de eerste seizoenen van The Voice of Holland, maar was bovendien één van de medebedenkers van het concept van de draaiende stoelen die het programma wereldwijd op de kaart zetten. 

Van Velzen: "Ik walg" 

Roel vertelt op zijn Instagram-stories: "De afgelopen dagen, en zojuist in de uitzending van BOOS heb ik met afschuw kennisgenomen van de ontwikkelingen rondom The Voice of Holland. Ik walg van de verhalen en ben bedroefd voor alle slachtoffers nu blijkt dat het daar voor velen geen veilige werkomgeving was. Dat is zeer, zeer kwalijk. Diep respect voor de kracht en het lef getoond door alle betrokkenen door met deze verhalen naar voren te komen. Een extreem trieste situatie waarvan ik hoop dat dit een beweging in gang zet. Niemand zou bang moeten zijn om zijn of haar stem te laten horen." 

The Voice-medebedenker Roel van Velzen reageert op BOOS-aflevering: 'Ik walg'

The Voice of Holland is momenteel het middelpunt van een schandaal rond seksueel misbruik en machtsmisbruik. Op deze pagina lees je alle reacties van betrokkenen, naar aanleiding van de spraakmakende uitzending van BOOS.

Lees verder