Rocko’s Modern Life keert terug op Netflix!

Veronica Superguide logo
Rocko’s Modern Life keert terug op Netflix!

Rocko’s Modern Life keert terug op Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De nerveuze Nickelodeon-walibi Rocko maakt een comeback! Rocko, Heffer, Filburt en Spunky keren volgende maand terug in O-Town voor een televisiespecial!

Rocko’s Modern Life was in de jaren 90 een absurde tekenfilm op Nickelodeon, en de KRO. De Australische Rocko vertrekt naar Amerika, en leert dat alles daar nét een beetje anders gaat dan ‘down under’. Dit is lastig voor hem, omdat hij bijzonder neurotisch is.

Rocko’s Modern Life was behoorlijk populair en liep oorspronkelijk van 1993 tot 1996. In Nederland is de serie nog wel jarenlang herhaald, dus de kans is best groot dat je Rocko’s Modern Life wel eens gezien hebt.

Rocko’s vrienden Heffer, Filburt en Spunky helpen hem te wennen aan het ‘moderne leven’. Binnenkort mogen ze op Netflix wéér aan de slag! Daar verschijnt op 9 augustus een filmspecial: Static Cling.

Rocko’s Modern Life

In de special zijn Rocko en zijn vrienden 20 jaar lang in de ruimte geweest, om de planeet te redden. De aarde die ze kennen is die van de jaren 90, met CD’s, videobanden, inbelinternet én videotheken; Rocko en co. moeten behoorlijk wennen aan de veranderingen van de laatste decennia! Zijn vrienden zijn enthousiast over de nieuwe technische mogelijkheden, maar Rocko vindt er weinig aan. Als hij zijn show weer terugkrijgt op tv wordt hij een held in het social media-tijdperk, en dat bevalt hem helemáál niet.

Rocko was eindelijk een klein beetje gewend aan het ‘moderne’ leven van de 90s, maar het is afwachten of hij de cultuurshock van de 10s overleeft!

Lees verder