Robert Englund is nog één keer moordenaar Freddy Krueger

Veronica Superguide logo
Robert Englund is nog één keer moordenaar Freddy Krueger

Robert Englund is nog één keer moordenaar Freddy Krueger

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De gruwelijke moordenaar uit A Nightmare on Elm Street is voor heel even terug. We zien acteur Robert Englund nog één keer in de huid van Freddy Krueger kruipen in de documentaire Nightmares in the Makeup Chair. De trailer is net verschenen.

Anekdotes

Wat krijgen de fans te zien in de documentaire? We nemen een kijkje in de speciale kamer van de make-up artiest van Robert Englund, waar hij de acteur nog een keer zal transformeren in Freddy Krueger. Je ziet het hele proces, er zullen geheimen verklapt worden en ook zal "Freddy" wat leuke anekdotes over A Nightmare on Elm Street met de fans delen. 

Het verhaal

De allereerste A Nightmare on Elm Street (geregisseerd door Wes Craven) verscheen in 1984. Het werd een horrorklassieker. In de eerste film gaat het over het jonge meisje Tina die een nachtmerrie heeft: ze rent door een tunnel een ketelhuis in en wordt achtervolgd door een verminkte man met een bruine hoed op en messen aan de vingers van zijn rechterhand. Net voordat ze aan flarden gesneden wordt, doet ze haar ogen open en is ze weer wakker. Maar als ze wakker wordt, is haar nachthemd echt gescheurd...

Het is nog niet bekend wanneer Nightmares in the Makeup Chair te zien zal zijn. De laatste informatie zegt 'ergens dit jaar', dus nog even geduld!

Lees verder