Roast Of Giel Beelen: is Giel klaar voor het verbale hellevuur?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roast Of Giel Beelen: is Giel klaar voor het verbale hellevuur?

Roast Of Giel Beelen: is Giel klaar voor het verbale hellevuur?

|
|

Laatste update:

Nog een paar uur, en dan wordt discjockey Giel Beelen genadeloos aan het spit geregen. Comedy Central zendt om 20:30 uur The Roast Of Giel Beelen uit, en wij hebben alvast wat gemene beelden!

Tijdens de Roast Of Giel Beelen verdringen vrienden van de radioster zich om hem (en elkaar!) eens even flink in de zeik te zetten. Volgens Comedy Central zijn er genoeg stokken om de coryfee flink mee af te ranselen!

Auw!

Beelens lange carrière zorgt ervoor dat de ‘roasters’ flink aan de bak kunnen! Check hieronder alvast een paar fragmenten. Om de spanning op te bouwen, bewaren we de gemeenste burn tot het laatst!

Giel Beelen kwam regelmatig in het nieuws omdat hij te hard reed. Gijs Staverman komt tot een deprimerende conclusie.

Jebroer zag Beelen aan het werk op Noorderslag en was niet écht onder de indruk.

In 2009 kreeg Giel Beelen een vriendin, die van de discjockey hield zoals hij was... Hij moest alleen wel alles aan zichzelf veranderen, en kreeg een make-over waar je U tegen zegt. Hip uiterlijk of niet, Soundos El Ahmadi herinnert zich de oude Giel Beelen nog precies!

Auw, wil je wat zalf voor op die brandwond, Giel? Een Roast is geen Roast als Giel niet terug zou mogen slaan! We hopen dat de DJ niet alleen hoeft te incasseren op Comedy Central.

Giel versus Gordon

Naast Gijs Staverman, Peter Pannekoek en Soundos El Ahmadi doen meer bekende Nederlanders mee aan de verbale slachtpartij. Presentator Dennis Weening, komiek Henry van Loon, Sylvana Simons (die nog een appeltje met Beelen te schillen heeft), Jebroer, Kaj van der Ree én Lange Frans komen langs in de bonte stoet van beledigingen.

Heb je zin in een interactief element, dan volg je de Roast Of Giel Beelen via Twitter, met de hashtag ‘#GielRoast’. Daarnaast maakte Comedy Central deze kleurrijke bingokaart. Leuk om de termen weg te strepen zodra je ze hoort, en het geeft je ook een aardig voorproefje van de gespreksonderwerpen.

Comedy Central’s eerste Roast, van zanger/presentator Gordon, was een verrassend succes voor de zender! De show, waarin Gordon verbaal gevierendeeld werd, trok om en nabij de 500.000 kijkers. We zijn zéér benieuwd of dat kunststukje herhaald wordt!

Lees verder