Riverdale-fans opgelet! Netflix maakt de Sabrina The Teenage Witch-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Riverdale-fans opgelet! Netflix maakt de Sabrina The Teenage Witch-serie

Riverdale-fans opgelet! Netflix maakt de Sabrina The Teenage Witch-serie

|
|

Laatste update:

De Riverdale-spinoff, gebaseerd op Sabrina, The Teenage Witch komt er! Het is alleen niet de Amerikaanse zender The CW die ‘m maakt, maar… Netflix!

Een paar maanden geleden hoorden we al dat de zender The CW bezig was met een reboot van Sabrina. The CW wilde hiermee inhaken op het succes van de serie Riverdale, die net als Sabrina is gebaseerd op de populaire Archie-comics. 

The CW gaat Sabrina, The Teenage Witch dus uiteindelijk niet maken. Volgens geruchten omdat de zender ook nog aan een reboot van de heksenserie Charmed werkt. Je kunt ook te véél heksenshows hebben!

Living Apart Together

Netflix is wel geïnteresseerd en heeft meteen twee seizoenen (20 afleveringen) van Sabrina, The Teenage Witch besteld. Slim, want Riverdale is een behoorlijk groot succes voor de streamingdienst. Een nadeel is wel dat Riverdale (en de meeste Archie-figuren) nog in handen van CW zijn. Het is dus niet aannemelijk dat de series met elkaar vervlochten raken, maar zeg nooit nooit.

Sabrina, The Teenage Witch was in de jaren een populaire comedy, met Melissa Joan Hart als heks met typische tienerproblemen. De reboot belooft allesbehalve zoetsappig te worden. De makers halen hun inspiratie uit horrorfilms als The Exorcist en Rosemary’s Baby! Onlangs hield de cast van de oude serie een reünie, maar die heeft dus niets met de reboot te maken.

Dat er een Sabrina-serie komt is dus zo goed als zeker; wanneer precies is onbekend. Gelukkig kun je nog even vooruit met Riverdale zelf.

Lees verder