Max Verstappen en Rico Verhoeven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Max Verstappen en Rico Verhoeven
BN'ers

Rico Verhoeven 'kan niet trotser zijn' op Max Verstappen: 'Vandaag is jouw dag'

|
|

Laatste update:

Rico Verhoeven is dit weekend aanwezig op het circuit van Zandvoort om F1-coureur Max Verstappen te supporten. "Ik kan niet trotser zijn op deze jongeman", schrijft hij op Instagram. "We zijn er allemaal om je te steunen en deze race te zien winnen. Go get it!".

Met één arm

Max behaalde gisteren tijdens de kwalificatie pole position voor de race van vanmiddag en niemand minder dan Rico mocht de prijs daarvoor uitreiken. Bij de uitreiking werd Max ook even opgetild door Rico. "Ik ga je optillen", zei hij tegen Max, die op zijn beurt verbaasd was: "Bro, je houdt met maar met één arm vast". "Weet ik", antwoordde Rico lachend.

Max op 1

Max start dan ook helemaal vooraan als de race vandaag om 15:00 uur van start gaat. De Grand Prix van Zandvoort is live te volgen via Viaplay en eenmalig ook bij de NOS. Dat laatste is sinds 1986 niet meer voorgekomen.

Leider in klassement

Momenteel staat Max bovenaan in het F1-klassement. Vorig jaar werd de 24-jarige Nederlander voor het eerst wereldkampioen, dat is iets wat zijn vader nooit tegen hem zei. De Nederlandse topcoureur verschijnt ook in de Netflix-serie Drive To Survive, maar naar eigen zeggen is hij daar bepaald geen fan van.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder