Rick and Morty: Seizoen 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rick and Morty: Seizoen 5

Actie, avontuur en aliens in nieuwste trailer Rick and Morty: Seizoen 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De première van Rick and Morty: Seizoen 5 laat niet lang meer op zich wachten. Om alvast in de stemming te komen, onthulde Adult Swim afgelopen weekend de nieuwste trailer voor het volgende hoofdstuk.

Culthit

In Rick and Morty beleeft een geniale grootvader samen met zijn net iets minder geniale kleinzoon de mafste avonturen in alle uithoeken van het universum. Deze prettig gestoorde animatieserie groeide al snel uit tot een culthit en sleepte verschillende prestigieuze televisieprijzen in de wacht, waaronder twee Primetime Emmy’s. Binnenkort keert Rick and Morty voor het vijfde seizoen in de reeks.

Voltron

En afgaande op de nieuwste trailer biedt Rick and Morty: Seizoen 5 de fans precies waar ze op hopen: gitzwarte humor, gore grappen en natuurlijk talloze film- en serieverwijzingen. Zo zien we de titelhelden onder meer een gigantisch kaiju-monster bestrijden in een Voltron-achtige robot. En dat is beslist niet het enige waar de fans naar kunnen uitkijken. Kortom, zoals Rick het treffend samenvat in de trailer: “Come get some!

Rick and Morty: Seizoen 5 gaat op 20 juni in première in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks in Nederland te zien zal zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder