The Witches, Anne Hathaway

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Witches, Anne Hathaway

Remake The Witches is nu al thuis te zien!

|
|

Laatste update:

We moesten er twee jaar op wachten, maar op 16 december 2020 zou het dan eindelijk zover zijn: de groots aangekondigde release van Roald Dahls: The Witches in de bioscoop! Helaas besloot het kabinet dat op 15 december alles moest sluiten, maar er lijkt nu weer een lichtpuntje te zijn! 

Wie namelijk echt geen geduld meer heeft, kan sinds deze week terecht bij Pathé Thuis. De streamingdienst biedt de film namelijk aan, al zitten daar wel wat haken en ogen aan.

Alleen nog te koop

Normaal heb je bij Pathé Thuis de keuze tussen 'kopen' en 'huren', maar helaas moet je voor die laatste optie toch nog even geduld hebben. De film is namelijk pas vanaf 25 januari te huur (voor een lager bedrag dan het aankoopbedrag). Wie echt niet meer kan wachten, heeft dus wel geluk. Dan zie je de film al voor €15,99 en kun je 'm terugkijken wanneer je maar wil. Dat is dus normaal gesproken je filmticket met eventueel wat drinken erbij, dus dat scheelt je toch weer wat! 

Enge toverkunsten

The Witches is gebaseerd op het boek van Roald Dahl en draait om een jonge weesjongen die samen met zijn oma naar een luxe hotel aan de kust gaat. Helaas is dat ook het moment dat de Opperheks en haar mede-heksen undercover gaan om samen een demonisch plan uit te voeren en de jongen is zeker nog niet jarig als de heksen doorkrijgen dat hij meer weet. Wat zeggen we: ze veranderen hem in een muis! Bekijk hieronder de magische trailer.

The Witches zie je vanaf nu via Pathé Thuis.

Lees verder