Releasedatum voor derde Kingsman-film bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Releasedatum voor derde Kingsman-film bekend

Releasedatum voor derde Kingsman-film bekend

|
|

Laatste update:

Eind vorig jaar riepen we al enthousiast dat de derde Kingsman-film al in de maak zou zijn, maar dat bleek nog iets te voorbarig. Nu kunnen we alsnog berichten dat het vorig jaar verschenen Kingsman: The Golden Circle inderdaad een vervolg krijgt. En we weten ook wanneer!

November 2019!

De bevestiging komt gek genoeg van een Twitteraccount voor bioscoopexploitanten, die daarmee een joekel van een scoop te pakken hebben. We weten dus dat Matthew Vaughn opnieuw zelf de film zal regisseren, en dat de Amerikaanse releasedatum 8 november 2019 wordt. Aangezien dit een vrijdag is, zou de Nederlandse releasedatum vermoedelijk 7 november 2019 worden. Het is echter niet uitgesloten dat deze actieknaller hier een paar weken eerder of juist later te zien zal zijn dan in de VS.

Kingsman: The Great Game?

Het is nog wel een groot mysterie wat voor vervolg dit gaat worden. Onlangs werd bekend dat Vaughn grote plannen heeft voor een heus Kingsman-universum, met prequels, spin-offs en een tv-serie. Zo zou hij al ideeën hebben voor een prequel over het ontstaan van deze schietgrage geheime dienst. Deze zou Kingsman: The Great Game gaan heten en moet zich afspelen aan het begin van de 20e eeuw.

Ook een spin-off rond The Golden Circle, de Amerikaanse tegenhanger met Channing Tatum en Jeff Bridges, behoort tot de mogelijkheden. De meest waarschijnlijke optie is echter dat we opnieuw zien hoe Taron Egerton en Colin Firth alles en iedereen die op hun pad komt omver schieten, net als in de vorige twee films.

Lees verder