• Nieuws

Derde Kingsman-film is al in de maak!

Derde Kingsman-film is al in de maak!

Genoten van het komische, gewelddadige (en soms absurde!) Kingsman: The Secret Service, en het vervolg The Golden Circle? Er wordt al gewerkt aan een derde deel in de populaire spionagereeks!

De website CBR sprak op de Blu-Ray-presentatie van The Golden Circle met de ‘Visual Effects Supervisor’, Angus Bickerton. Volgens de site heeft Bickerton al met regisseur Matthew Vaughn over een vervolg gesproken! Vaughn zou al een paar ideeën aan het ontwikkelen zijn.

Vaughn heeft zijn plannen voor nieuwe Kingsman-films nooit onder stoelen of banken gestoken. Eerder dit jaar meldde hij dat het verhaal van de Britse geheime dienst bedoeld is om drie speelfilms te vullen. De nieuwe Kingsman zou dus de laatste zijn in de huidige reeks.

Plannen zat!

Vaughn liet echter weten ook niet vies te zijn van spin-offs. Hij ziet films over de Amerikaanse tegenhanger Statesmen ook wel zitten, of denkt aan het introduceren van nieuwe personages. Ook sprongen door de tijd zijn een mogelijkheid. Hoe kwam Colin Firth bijvoorbeeld bij de ultrageheime Kingsman-organisatie terecht? 

Vaughn heeft ideeën zat, maar wil ook niet té snel té veel films maken. Hij denkt dat het publiek ook weer niet zit te wachten op een Kingsman-lawine. De regisseur onderhandelt momenteel met Warner Bros. over de regie van een vervolg op de Superman-film Man Of Steel.