Kurt Russell en Goldie Hawn in The Christmas Chronicles op Netflix 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kurt Russell en Goldie Hawn in The Christmas Chronicles op Netflix 2020

Releasedatum The Christmas Chronicles 2 onthuld in winterse teaser

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In 2018 ging The Christmas Chronicles in première bij Netflix. In deze vrolijke familiefilm probeert een jong meisje de Kerstman stiekem vast te leggen op film. Samen met haar broer trekt ze er met kerstavond op uit. Als Santa de kinderen ontdekt, is dat het begin van een onvergetelijk avontuur! De kerstfilm was een hit en een vervolg werd dan ook al snel aangekondigd. En dankzij deze teaser weten we nu ook wanneer The Christmas Chronicles 2 op Netflix zal verschijnen!

Kurt Russell

The Christmas Chronicles 2 is vanaf 25 november te zien. Over de timing kun je twisten (had even een maandje gewacht, zou je denken), maar verder hebben we genoeg redenen om uit te kijken naar dit vervolg. Vooral dankzij de stoere cultheld Kurt Russell, die hier opnieuw in het kostuum van de kerstman kruipt! Ook comédienne Goldie Hawn keert terug in The Christmas Chronicles 2 als de echtgenote van Santa. Leuk weetje: Hawn en Russell zijn ook in het echt geliefden.

Home Alone

Als kers op de kerstpudding zal The Christmas Chronicles 2 worden geregisseerd door Chris Columbus. Hij tekende eerder voor de onverwoestbare kerstklassieker Home Alone. Alsof dat nog niet genoeg is, regisseerde hij ook nog de eerste twee Harry Potter-films. Kortom, is het al 25 december? Pardon… 25 november?

Lees verder