13 Reasons Why, seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
13 Reasons Why, seizoen 4

Het laatste seizoen 13 Reasons Why komt sneller dan je denkt

|
|

Laatste update:

We wisten al dat er na vier seizoenen een einde zou komen aan 13 Reasons Why, maar wanneer dat laatste seizoen te zien zou zijn, was tot op heden nog onbekend. Tot nu! Netflix maakte zojuist de releasedatum bekend.

Fans van 13 Reasons Why hebben geluk: het vierde (en dus laatste) seizoen staat vanaf 5 juni op Netflix. Dat duurt niet lang meer!

Laatste schooljaar

In dit laatste seizoen bereidt de Senior Class van Liberty High School zich voor op het afstuderen. Maar voordat ze afscheid moeten nemen van de school en van elkaar, moeten ze een gevaarlijk geheim verborgen houden. Zou dat te maken hebben met de echte moordenaar van Bryce Walker die nu nog vrij spel heeft? Ook worden ze geconfronteerd met hartverscheurende keuzes die hun toekomst voor altijd kunnen beïnvloeden.

Nieuwe castleden

We kunnen helaas nog maar weinig opmaken uit de eerste beelden behalve dat alle bekende gezichten als Clay, Jessica, Alex, Tyler, Justin en Tony zullen terugkeren. Eerder werd ook onthuld dat actrice Nathalie Lander en acteur Gary Sinise zich bij de huidige cast voegen. Nathalie vertolkt de rol van Amanda en Gary gaat de rol van Dr. Robert Ellman spelen. Hoe zij precies in het verhaal passen, moet later blijken.

Het vierde seizoen 13 Reasons Why staat vanaf 5 juni op Netflix.

Lees verder