Linda Hakeboom

Veronica Superguide logo
Linda Hakeboom

Regisseuse Linda Hakeboom lijdt aan borstkanker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Verschrikkelijk nieuws voor regisseuse en documentairemaakster Linda Hakeboom. Ze lijdt aan borstkanker, maakte ze zojuist bekend op Instagram.

"Ik heb helaas slecht nieuws gekregen. Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig", begint ze haar heftige bericht.

Linda Hakeboom

Linda, die je zou kunnen kennen van Rambam en Linda's Mannen, beschrijft het als "een heel gek bericht om te krijgen". Het moet allemaal nog een beetje indalen, beschrijft ze. "De komende tijd gaan we veel onderzoek doen om te kijken wat er moet gebeuren." Daarnaast wil ze haar volgers echt op het hart drukken dat als ze ooit zelf iets denken te voelen, ze meteen naar de huisarts moeten gaan. "Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt."

NikkieTutorials

Linda Hakeboom maakte verschillende documentaires en is nu bezig met een film over de opkomst van YouTube-ster NIkkie de Jager, met wie ze ook goede vrienden is. De docu werd eind 2019 uitgesteld omdat Linda ook Nikkie's aanstaande bruiloft wilde meepakken, alleen is er inmiddels veel meer gebeurd in het leven van de make-up-sensatie. Zo beleefde ze eerder dit jaar haar coming-out en werd ze recent helaas het slachtoffer van een brute roofoverval. Volgens Nikkie's moeder gaat het fysiek goed met haar en verloofde Dylan, alleen mentaal moeten ze nog bijkomen. Het is niet bekend wanneer de docu uitkomt, maar Linda en Nikkie hebben voorlopig natuurlijk hele andere dingen aan hun hoofd.

Lees verder