Regisseur Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen wil vervolg maken

Veronica Superguide logo
Regisseur Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen wil vervolg maken

Regisseur Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen wil vervolg maken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vanavond wordt alweer de laatste aflevering van Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen uitgezonden. Aan al het goede komt een eind, maar er ís hoop voor vaste kijkers. Regisseur Tim Oliehoek wil graag een tweede seizoen maken!

‘Het moet wel zo zijn’, zei Oliehoek in RTL Boulevard. De serie, over een groep bewoners van een verzorgingstehuis die het leven een beetje leuk proberen te maken, trekt wekelijks tussen 1,5 en 2 miljoen kijkers. Volgens de regisseur zijn de cijfers geweldig, en de reacties die hij krijgt hartverwarmend.

Oliebollen

Een paar weken geleden zei André van Duin, die de cynische Evert speelt, dat een eventueel vervolg nog wel even op zich laat wachten. Volgens Van Duin moet scenarioschrijver Martin van Waardenberg nog beginnen aan een tweede seizoen. De komiek verwacht ‘dat we nog wel een keer aan de oliebollen hebben gezeten’ voordat het zo ver is.

Het zou ook wel vreemd zijn als Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen al na één seizoen zou stoppen. De serie, gebaseerd op het boek ‘Pogingen Om Iets Van Het Leven Te Maken’, is een enorm succes. Het tweede deel, 'Zo Lang Er Leven Is', is ook al geruime tijd te lezen.

Oliehoek meldde nog dat de cast vanavond gezamenlijk de laatste aflevering van Het Geheime Dagboek kijkt, in een kleine bioscoop in Amsterdam. Da's een mooie afsluiting!

Lees verder