Rechtszaak om ‘Murder House’ uit American Horror Story

Veronica Superguide logo
Rechtszaak om ‘Murder House’ uit American Horror Story

Rechtszaak om ‘Murder House’ uit American Horror Story

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Een verhuizing levert veel stress op, maar zodra je je nieuwe woning betrekt begint het grote genieten. Behalve... als je het ‘Murder House’ uit American Horror Story koopt! Dat had de makelaar er even niet bij verteld!

De nieuwe eigenaren kochten het huis in 2015, zonder te weten dat het pand behoorlijk beroemd was. Ze waren er nog maar net ingetrokken, toen ze ontdekten dat hun nieuwe huis een soort bedevaartsoord voor horrorfans was!

The natives are restless

Het stel heeft het te stellen gehad met honderden toeristen die door de tuin liepen, vernielingen aanrichtten of zelfs in probeerden te breken! Het is een erg vervelende situatie, vooral omdat de makelaars de nieuwe eigenaren niet hadden ingelicht. Sterker nog: de offerte benadrukte dat het landhuis in een lekker rustige buurt lag!

Daarnaast zouden beloofde reparaties aan het huis niet uitgevoerd zijn, maar streek de makelaar hiervoor wél geld op. De bewoners eisen 3 miljoen dollar: het bedrag bestaat uit smartengeld, maar óók een schadevergoeding. Waarschijnlijk staat er binnenkort een kloek hek om het landgoed heen!

Zie ook:

Huisperikelen

Het landhuis, genaamd de Rosenheim Mansion, is vanwege het uiterlijk érg gewild als filmlocatie. Het huis speelde een hoofdrol in American Horror Story, maar was ook te zien in o.a. Dexter, Buffy The Vampire Slayer, The X-Files, NCIS, CSI en Grey’s Anatomy.

Het is niet de eerste keer dat huiseigenaren verrast worden door de populariteit van hun nieuwe woning. De mensen die het huis van Walter White uit Breaking Bad kochten, konden elke dag een pizza van hun garage afschrapen!

Lees verder