American Pie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
American Pie
Hollywood

Reboot van cultklassieker American Pie in de maak

|
|

Laatste update:

Héél veel seks doet het stiekem altijd goed in Hollywood. Kijk maar naar de ranzige cultclassic American Pie uit de jaren '90. Goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van de tienerkomedie -en de flauwe seksgrappen sinds 2012 wel mist-, want er staat een reboot van de film op de planning volgens The Hollywood Reporter!

American Pie was na de release in 1999 een groot succes en preuts Amerika wist dus tot grote verbazing best raad met ordinaire seks. De laatste film in de reeks verscheen in 2012 toen we getrakteerd werden op een reünie van het stel. Tot nu moesten we al een hele tijd wachten of de appeltaart weer eens werd aangesneden en gelukkig lijkt dat nu wel het geval. Maar dan wél in een andere vorm!

'Raunchy comedies'

Hoewel dit niet het officiële vijfde deel is waar actrice Tara Reid ons al een paar jaar lekker mee maakt, kunnen we wel rekenen op een lekker ordinaire sekskomedie. De regie van de reboot is in handen van de jonge maakster Sujata Day, die in 2020 de film Definition Please nog regisseerde. Op Instagram deelt ze vol trots het nieuws dat zij American Pie onder handen gaat nemen. ''Obsessed with raunchy comedies and American Pie is one of my all time faves! So excited to be working on this movie!''

'Fresh take'

Hoe we de nieuwe versie van American Pie dan voor ons moeten zien, is niet bekend. Anno 2022 kunnen sommige seksgrappen écht niet meer, dus er zal het een en ander aan moeten worden gesleuteld voor een generatie-vriendelijke reboot. Volgens The Hollywood Reporter is het verhaal van de film het idee van regisseur Sujata Day en kunnen we een 'fresh take' van de originele films verwachten. 

Wanneer we de opgefriste versie van American Pie kunnen zien, is nog niet bekend. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder