Soleil Moon Freye in Punky Brewster

Veronica Superguide logo
Soleil Moon Freye in Punky Brewster

Reboot 80s klassieker Punky Brewster in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Mensen die zijn opgegroeid in de jaren 80 kunnen zich vast nog wel Punky Brewster herinneren. Inmiddels wordt er gewerkt aan een heuse doorstart van deze charmante sitcomklassieker!

Idool

Van Full House en Roseanne tot Dynasty: de jaren 80 series die worden afgestoft voor een reboot zijn niet meer op een hand te tellen. Aan die alsmaar langer wordende lijst kan nu ook Punky Brewster worden toegevoegd. In deze sitcom komt de vrolijke titelheldin bij een wat nukkige fotograaf te wonen nadat ze door haar ouders in de steek is gelaten. Hoewel de serie geen enorme hit was, groeide de bijdehante Punky uit tot een idool onder de vele jonge kijkertjes.

Tuinbroek

Ruim dertig jaar nadat de laatste aflevering van Punky Brewster werd vertoond, liggen er serieuze plannen op tafel om een nieuw seizoen te maken. Bijzonder daarbij is dat de inmiddels 42-jarige Soleil Moon Frye zich opnieuw in de tuinbroek zal hijsen van de titelheldin! Volgens Deadline is Punky in deze reboot een alleenstaande moeder van drie kinderen. Maar dan ontmoet ze een meisje dat haar aan zichzelf doet denken. Hoewel we geen dijenkletser verwachten, zal het voor de 80s kids stiekem toch een leuk weerzien zijn met hun jeugdheldin!

Lees verder