Raymond van Barneveld bij King of Darts 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Raymond van Barneveld bij King of Darts 2020

Raymond van Barneveld gaat dartsprijzen verkopen

|
|

Laatste update:

Dartslegende Raymond van Barneveld gooit ál zijn trofeeën en andere prijzen in de verkoop! Ja, dat lees je goed. 'Barney' hecht geen waarde meer aan de onderscheidingen voor zijn indrukwekkende carrière en hoopt zijn fans er blij mee te kunnen maken.

Dat maakte hij gisteren bekend aan de NOS. "Het mag weg. Ik heb er niets meer mee, serieus niet."

Veiling

Fans die een beker willen scoren, moeten volgende week vrijdag opletten: dan organiseert Raymond een veiling. "Het lijkt mij ook leuk voor de fans, die mij jarenlang volgden. Om hen dat aan te bieden." En nee, Barney heeft écht geen geld nodig. "Er zullen een hoop mensen zeggen: ‘Hij ligt in scheiding en heeft geld nodig.’ Nou, je mag mijn bankafschriften zien, dat is zeker niet het geval."

Dit kun je allemaal op de kop tikken:

Dartscarrière

Barney's imposante dartsloopbaan - die hem talloze prijzen opleverde - liep eind vorig jaar veel eerder dan gepland ten einde. De Amerikaan Darin Young stuurde hem naar huis tijdens de start van Barneys allerlaatste WK. Met teksten als 'Dit vergeef ik mezelf nooit meer', 'Ik walg van mezelf' en 'Het leven heeft geen zin meer' zorgde hij voor extreme bezorgdheid bij de Barny-army. Na een noodgedwongen rustperiode lijkt het nu véél beter te gaan met dit Darts-icoon!

Indrukwekkende collectie

Zo'n WK-beker is natuurlijk leuk om te hebben. Maar wij snappen best dat Barney ze in de verkoop gooit. Dan heeft 'ie namelijk nog meer ruimte over om zijn gigantische collectie aan Iron Man-poppetjes, Funko Pops en andere film-merchandise aan te vullen. Kijk maar eens naar het filmpje hieronder, van twee jaar geleden. Hierin showt Barney zijn enorme verzameling waar we stikjaloers op zijn. 

Lees verder