Raven van Dorst onthult een grote droom in Boerderij van Dorst

Raven van Dorst
© BrunoPress/David Heukers

Boerderij van Dorst begint bijna! Als voorproefje vertelt Raven over hun grote droom. Dat blijkt alles te maken te hebben met een hobby van de presentator: “Ik houd ervan, moge dat bekend zijn.

Ondanks dat het tweede seizoen van Boerderij van Dorst nog vrij vers op ons netvlies staat, keert het programma dit weekend terug met een derde seizoen. Rouwig zijn we daar echter niet om! Raven trekt namelijk weer een heel blik met spraakmakende gasten open, waaronder Splinter Chabot, Paul de Leeuw, Waylon en Ferry Doedens. In de eerste aflevering gaat het om Jaimie Vaes en Israel van Dorsten.

Check hier de volledige lijst met gasten voor het derde seizoen van Boerderij van Dorst.

Jaimie en Israel in Boerderij van Dorst

Raven vertelt RTL Boulevard dat twee ogenschijnlijk verschillende mensen zoals Jaimie en Israel toch wat gemeen blijken te hebben: “Ze komen allebei uit een abusieve achtergrond. Ik dacht: het is misschien wel interessant om die twee bij elkaar te zetten en te kijken of die wat bij elkaar kunnen vinden ook.” Ravens doel tijdens de opnames van Boerderij van Dorst is heel duidelijk: de gasten te leren kennen, een ‘leuk of zinnig gesprek’ op gang te brengen en ondertussen samen wat te bouwen op de boerderij. “Dat schept ook wel een band, denk ik.

'Fucking lekker'

Raven is nog lang niet klaar met hun boerderij! Zo wil hen graag zorgen dat de dieren weer naar buiten kunnen. Raven vertelt dat er afgelopen zomer helaas een aantal dieren aangevallen is door een bunzing. Ook blijft de presentator nog een grote droom te hebben: bierbrouwen! “Een van mijn grootste dromen was om zelf een keer bier te brouwen. Ik houd ervan, moge dat bekend zijn. Maar ik had het nog nooit zelf gemaakt en we hebben nu een poging gedaan tot bierbrouwen. Dat hebben we net gebotteld ook en het is fucking lekker”, lacht hen.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4. Boerderij van Dorst begint komende zondag. Je ziet het tv-programma om 21.15 uur op NPO 3.