Goedele Liekens in betere tijden: vóór haar dubbele enkelbreuk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Goedele Liekens in betere tijden: vóór haar dubbele enkelbreuk

Rampvakantie voor Goede Liekens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De Vlaamse presentatrice/seksuologe Goedele Liekens heeft niet zo’n beste vakantie! Door een struikelpartij in Spanje ligt haar been totaal in de prak.

Tegenover Het Laatste Nieuws bevestigt Liekens dat ze tijdens een wandeling in het Spaanse Estepona is gevallen. Ze liep in het donker over een hobbelig paadje, en verstapte zich in een kuil. Na onderzoek door een arts bleek de presentatrice/politica/schrijfster een dubbele enkelbreuk te hebben. Auw!

Goedele Liekens in de prak

Liekens werd naar het lokale ziekenhuis gebracht, maar vergeleek haar ervaring daar met een ‘Fawlty Towers-achtige situatie’. Eén of andere Spaanse dokter ('De Slager Van Estepona', zo stellen wij ons voor) heeft wat schroeven in haar enkel gedraaid, en sindsdien zit ze weer in haar vakantiehuis. Liekens zegt veel pijn te hebben, maar mag op doktersadvies nog niet naar huis reizen.

Liekens heeft zelf ook nog een doktersadvies: ‘ga niet naar de dokter in Estepona!’ Ze probeert een afspraak te maken bij een groter ziekenhuis in de buurt, zodat ze binnenkort weer naar België kan.

Liekens maakte naam als Miss België en televisieseksuologe; ze vertelde op televisie regelmatig over seksualiteit en was een graag geziene gast op de Nederlandse tv, zoals vorig jaar tijdens het legendarische ‘Timtation Island’-seizoen, en in Goedele On Top.

De vorige alinea is in de verleden tijd, maar dat betekent niet dat we denken dat Goedele Spanje nooit meer zal kunnen verlaten... Ze werd dit jaar in het Belgische parlement gekozen, dus of we haar binnenkort nog terugzien op tv is onduidelijk. Beterschap!

Lees verder