Jan de Hoop doet mee aan kookprogramma Superstar Chef

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan de Hoop doet mee aan kookprogramma Superstar Chef

Jan de Hoop doet mee aan kookprogramma Superstar Chef

|
|

Laatste update:

RTL-coryfee Jan de Hoop, presentator van het Ontbijtnieuws, doet mee aan de kookshow Superstar Chef! Hij verklapte alvast dat de deelnemers niet ongeschonden uit de culinaire wedstrijd komen.

De Hoop onthulde zijn deelname in de talkshow 5 Uur Live. Het wordt een flinke opgave voor de presentator van het Ontbijtnieuws: eigenlijk kan hij nauwelijks koken.

Vlam in de pan

De show is nog niet begonnen, maar De Hoop deelde alvast wat interessante informatie. Meerdere kandidaten liepen tijdens de opnames snijwonden op, en Jan zelf presteerde het om zijn keukenblokje in de fik te zetten.

De Hoop werd geholpen door meesterkok Angélique Schmeinck. De nieuwslezer kookt thuis alleen maar mee voor de lol, maar bleek dus nog geen ei te kunnen bakken. “Het was maar een klein keukenblokje, ik had weinig ruimte om mijn culinaire gaven ten toon te spreiden.” In de loop van het programma leerde hij dat koken ‘rust, kalmte, overzicht en een goede organisatie vergt’.

Vaste kijkers van het Ontbijtnieuws zijn misschien niet héél erg verbaasd dat er af en toe iets misgaat!

Superstar Chef is vanaf 24 april te zien op RTL4. Naast Jan de Hoop doen Ruben van der Meer, Ronald de Boer, Kaj Gorgels, Monique Smit, Jelka van Houten, Goedele Liekens en Anouk Hoogendijk mee. De jury bestaat uit driesterrenkok Sergio Herman, tweesterrenkok François Geurds en fooddeskundige/presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Lees verder