Loretta Schrijver en Quinty Trustfull

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Loretta Schrijver en Quinty Trustfull

Quinty Trustfull neemt moeilijk besluit over Koffietijd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eerder leek het er nog op dat Koffietijd-ster Quinty Trustfull 'gewoon' terug naar Nederland zou komen om weer te presenteren, maar nu moet ze alsnog de knoop doorhakken: nee, ze blijft in de VS.

Eigenlijk zou Quinty afgelopen weekend terugkomen, maar dit blijkt nu wellicht toch een beetje overbodig. Hoezo? Nou, zo schrijft Quinty in een uitgebreide insta-verklaring, ze zou dan nog maar 4 Koffietijd-shows kunnen maken. En dan blijft ze toch liever in de VS met haar man Orlando, die daar werkt als voetbalcoach.

Risico

"Het Koffietijd seizoen is al bijna afgelopen, ik zou dan eerst nog 2 weken in quarantaine moeten en dan zou ik nog maar maximaal 4 shows kunnen doen", zo verklaart Quinty. En dat is het niet waard; zeker niet wanneer je bedenkt dat er nog wel een risico aan vastkleeft.

Quinty en Orlando

Vanwege het inreisverbod richting Amerika, is het namelijk niet zeker dat Quinty uiteindelijk ook weer terug kan naar haar man in Atlanta. "Als ik hier zou vertrekken (voor dus maar 4 shows) weet ik niet wanneer ik weer terug zou kunnen, dat zou ook zomaar nog maanden kunnen duren.. En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag/kan zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn."

En nu?

Gelukkig blijft Koffietijd gewoon doorgaan met Pernille La Lau en Loretta Schrijver. De dames, die er érg snel bij waren met coronamaatregelen, maken al Skypend hun uitzendingen. En gelukkig belt Quinty gewoon in tijdens de afleveringen om te vertellen over het zware lockdownleven in de US. Dus we hoeven haar ook niet helemáál te missen!

Koffietijd is elke werkdag om 10:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder