Publiek laaiend enthousiast na eerste screenings Mary Poppins Returns

Door Redactie
Publiek laaiend enthousiast na eerste screenings Mary Poppins Returns

Nog maar twee maanden en dan gaat Mary Poppin Returns in première. En afgaande op de eerste reacties, wordt het weer een Disney-film om verliefd op te worden!

Komende winter verschijnt Mary Poppins Returns in de bioscopen. In dit vervolg op de Disney-klassieker uit 1964 keert de titelheldin terug naar de familie Banks. Onlangs werd de film voor het eerst vertoond aan de belangrijkste bioscoopeigenaren van Amerika. En ondanks dat ze een geheimhoudingsverklaring hebben getekend, waren ze te enthousiast om hun mening voor zich te houden!

“Regisseur Rob Marshall heeft een meesterwerk gemaakt door een moderne draai te geven aan van de meest geliefde verhalen aller tijden. Disney heeft opnieuw een tijdloze familiefilm afgeleverd!”, aldus de eigenaar van een van de grootste bioscoopketens in Amerika.

“Het is de beste film die ik dit jaar zag. Ik ben opgegroeid met Mary Poppins en het vervolg heeft mijn hoge verwachtingen ruimschoots overtroffen!”, jubelde een andere bioscoopdirecteur.

“Mary Poppins is net zo betoverend als de originele film, terwijl het toch nieuw aanvoelt door de muziek en de oogstrelende visuele effecten. Het kan niet anders dan dat dit een kerstfavoriet wordt!”

Hoewel de bioscoopeigenaren natuurlijk niet helemaal objectief zijn, lijkt Disney toch weer een klassieker in handen te hebben. Op 19 december kunnen we zelf oordelen. Dan draait Mary Poppins Returns in de bioscopen!