Supercalifragilisticexpialidocious: nieuwe trailer van Mary Poppins Returns!

Supercalifragilisticexpialidocious: nieuwe trailer van Mary Poppins Returns!

De tijd heeft geen vat op de magische oppas Mary Poppins. Eind dit jaar keert ze terug op het grote scherm: check vlug de nieuwe trailer!

Nadat Mary Poppins de familie Banks uit de brand hielp, ging het leven van de kinderen gewoon verder. 25 jaar later zitten Jane (Emily Mortimer) en Michael (Ben Whishaw) diep in de puree. Michael woont met zijn kroost nog steeds aan Cherry Street Lane, maar door het overlijden van zijn vrouw staat hij onder grote druk. De familie Banks dreigt zelfs zijn statige pand te verliezen.

Wiesda?

Als de kinderen Annabel, John en Georgie spelen met een oude vlieger, hangt er ineens een bekend figuur aan... Mary Poppins is terug om de familie te helpen! Op tamelijk voortreffelijke wijze herstelt ze de rust in huize Banks. Hoewel...

De magische oppas wordt gespeeld door Emily Blunt, in de rol die door Julie Andrews wereldberoemd werd. Schoorsteenveger Bert zit inmiddels achter de geraniums, en wordt vervangen door zijn oud-leerling Jack (Lin-Manuel Miranda). Dick van Dyke, die Bert speelde in de film uit 1964, heeft trouwens ook een rol(letje) in Mary Poppins Returns.

De cast wordt verder gevuld door Julie Walters, Colin Firth, Angela Lansbury én Meryl Streep, als Mary’s vreemde nicht Topsy. De regie is in handen van Rob Marshall, die met Chicago in 2002 zes Oscars won.

Hoe het afloopt met de familie Banks zien we op 19 december: dan draait Mary Poppins Returns in de bioscoop.