Wentworth Miller in Prison Break

Veronica Superguide logo
Wentworth Miller in Prison Break

Prison Break en tal van andere series verdwijnen van Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix mag wekelijks nog uitbreiden met de beste en leukste series, maar dat betekent helaas ook dat we snel afscheid moeten nemen van andere populaire titels. Dit keer is onder andere Wentworth Millers Prison Break het slachtoffer!

"Het is wel zo eerlijk om het jullie even te laten weten", schrijft de streamingdienst bij een overzicht waarop te zien is welke series en films er binnenkort van Netflix verdwijnen. 

Opruimen voor 2021 begint

Helaas betekent dat dus dat we vanaf 31 december afscheid moeten nemen van series als Prison Break, Family Guy, Sons of Anarchy en films als Pitch Perfect en The Holiday. Een dag daarvoor is dat moment al aangebroken voor alle twaalf seizoenen van The Big Bang Theory. Stiekem hadden we nog ergens de hoop dat Netflix de rechten van deze komische serie zou verlengen, maar daar blijkt dus nu geen sprake meer van. Maar geldt dat ook voor de andere series?

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!meer

'Waar is Gossip Girl?'

Nou, dat weten we dus nog niet! Streamwijzer beweerde eerder dat het doek dit jaar ook definitief zou vallen voor Gossip Girl en How I Met Your Mother, maar die titels ontbreken opvallend genoeg in het overzicht van Netflix. De streamingdienst gaat helaas momenteel niet in op vragen, maar we betwijfelen of ze zonder aankondiging deze populaire reeksen offline gaan halen. Er is dus nog ergens een sprankje hoop... al is ie dan nog zo klein! 

Lees verder