Prison Break keert terug in april

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Prison Break keert terug in april

Prison Break keert terug in april

|
|

Laatste update:

Stop de persen: Prison Break komt terug! Volgens de Facebook-pagina van de razend populaire gevangenisserie gaat het vijfde seizoen in april in première!

Instagram

De geruchten dat het vijfde seizoen van Prison Break binnenkort te zien zou zijn, gingen al langer. Zeker toen hoofdrolspeler Dominic Purcell eerder deze maand een tekst plaatste over het nieuwe seizoen van de hitserie op zijn Instagram-pagina. Een officiële releasedatum bleef echter uit… tot vandaag! Op de officiële Facebook-pagina verscheen zojuist een afbeelding met daarop Michael (Wentworth Miller) en Lincoln (Dominic Purcell). De begeleidende tekst laat weinig aan de verbeelding over: ‘Prison Breaks returns April 4’.

Jemen

In de teaser die vorig jaar verscheen was al te zien hoe de broers (ja, ook Michael) In het vijfde seizoen belanden in een gevangenis in Jemen. Ontsnappen uit de gevangenis is één ding, maar hoe ontsnap je uit een van de gevaarlijkste landen ter wereld? Op het antwoord op die vraag hoeven we gelukkig niet al te lang meer te wachten!

Lees verder