Presenteert Rik van de Westelaken de volgende WIDM weer?

Veronica Superguide logo
Presenteert Rik van de Westelaken de volgende WIDM weer?

Presenteert Rik van de Westelaken de volgende WIDM weer?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Rik van de Westelaken zal waarschijnlijk de volgende editie van Wie is de Mol? gaan presenteren. Zaterdag is de grote ontknoping van het 19de seizoen, maar er volgt vast en zeker een 20ste, want Wie is de Mol? blijft een groot publiekslieverdje: bijna 3 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van Wie is de Mol?. We snappen wel dat Rik die klus graag even doorzet. 

"Vast de bedoeling"

Rik van de Westelaken gaat er vanuit dat hij weer meedoet: "Niemand heeft nog tegen mij gezegd dat het niet zo is en we zitten al druk in de voorbereidingen voor seizoen 20. Dus ik ga ervan uit dat het de bedoeling is dat ik ook mee ga”, zei Van de Westelaken bij een interview op Radio 10. Ja, dat klinkt alsof hij weer van de partij is. Weet je nog wie de eerste Wie is de Mol? presenteerde? 

Prima mollenleider

Van de Westelaken maakte dit seizoen zijn debuut als de presentator van het spannende programma Wie is de Mol?. Daarmee volgde hij Art Rooijakkers op, die het programma wel zeven seizoenen presenteerde. Wij vinden dat Van de Westelaken het prima doet, dus laat maar lekker blijven die Rik. Moe van De Mol? We hebben ook even wat opgetikt voor de haters: Waarom WIDM compleet kut is.

Lees verder