Presentator Ed Stoop stopt na 20 jaar bij Vis TV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Presentator Ed Stoop stopt na 20 jaar bij Vis TV

Presentator Ed Stoop stopt na 20 jaar bij Vis TV

|
|

Laatste update:

Ed Stoop gaat na ruim twintig jaar stoppen met Vis TV. Dit vertelt de tv-visser aan Veronica Magazine, dat een reportage maakte over de mannen van het visprogramma.

Teveel stress

Ed is naar eigen zeggen “de stress er omheen een beetje beu.” De beste man is namelijk niet alleen de ster van Vis TV, hij is ook het boegbeeld van de Nederlandse hengelsport en dat wordt Ed nu iets te veel. 

YouTube

Naast zijn werk bij Vis TV is hij ook populair bij jongeren: zijn YouTube-kanaal tikt inmiddels de 10.000 abonnees aan. In 1996 verscheen Ed Stoop voor het eerst op televisie, toen nog op RTL4. Tegenwoordig is hij op zondagochtend met zijn vaste vis-buddy Marco Kraal te zien op RTL7. Het duo vaart uit naar bijzondere visstekken en laat verschillende technieken zien.

Vis TV

De mannen zijn momenteel bezig met de opnamen voor een nieuw seizoen van Vis TV. Elk seizoen bestaat uit twaalf afleveringen. Vanaf augustus zendt RTL7 elke ochtend om 09.00 uur een aflevering van Vis TV uit. "Met 22 jaar sportvissen van eigen bodem op de buis hebben we het over een slordige 280 uitzendingen. Dus valt er wel het een en ander te herhalen'', laat Ed in een Facebook-bericht weten. "Helemaal terug in de tijd en naar het prille begin van Vis TV wil RTL niet gaan, maar vanaf 2008 tot nu is er genoeg te zien om de ware liefhebber van Vis TV bezig te houden."

Lees verder