Piet Paulusma met muts

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Piet Paulusma met muts

Piet Paulusma presenteert zijn laatste weerbericht bij SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na 23 jaar neemt Piet Paulusma vanavond afscheid van zijn populaire weerrubriek bij SBS6. Onze voorspelling: lichtbewolkt met kans op een traantje.

Zuur

Begin dit jaar werd bekend dat het contract van Piet Paulusma bij SBS6 niet zou worden verlengd. Behoorlijk zuur, zeker als je bedenkt dat de populaire weerman al bijna een kwart eeuw werkt bij de commerciële zender. Eerder dit jaar nam Paulusma alvast een voorschot op zijn afscheid in een ontroerend item bij De Wereld Draait Door. Maar vanavond is het dan écht zover!

Volksheld

Gelukkig hoeven we Paulusma niet te lang te missen. Eerder deze maand werd namelijk bekend dat de Friese volksheld aan de slag kan bij Omroep Max. Daar zal hij vanaf 2 januari iedere werkdag om 18.55 uur het weerbericht presenteren op NPO 1. Dat dit nog geen kwartiertje is voor het weerbericht van het Journaal van zes uur mag de pret natuurlijk niet drukken. Daarnaast is hij iedere werkdag te horen op NPO Radio 5, waar hij tussen de middag wordt gebeld in de uitzending. Kortom, ook volgend jaar klinkt het vertrouwde ‘oant moarn’ weer gewoon in de huiskamers!

Lees verder