Piet Paulusma omringd door fans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Piet Paulusma omringd door fans

Oant moarn: Piet Paulusma aan de slag voor Omroep MAX

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aan het eind van het jaar vertrekt Piet Paulusma bij Talpa. Maar de geliefde weerman hoeft gelukkig nog niet achter de geraniums te gaan zitten!

Ontroerend

Begin dit jaar werd bekend dat Piet Paulusma na bijna een kwart eeuw trouwe dienst aan de kant werd gezet bij SBS6. Op 30 december zal de Friese weerman zijn laatste editie presenteren van Piets Weer. Een klein voorproefje van het naderende afscheid kregen we al te zien in een ontroerend item van DWDD. Maar zoals iedere weerman je kan vertellen: achter de wolken schijnt de zon!

Donderslag

Vanmiddag werd bekend dat Piet Paulusma vanaf 2020 de vaste weerman is van Omroep MAX. Volgens het AD zal hij vanaf 1 januari elke doordeweekse dag tegen 18.00 uur te zien het weerbericht presenteren op NPO 1. De samenwerking tussen Paulusma en Omroep Max komt trouwens ook weer niet helemaal als een donderslag bij heldere hemel. Al snel na het aangekondigde ontslag toonde omroepbaas Jan Slagter interesse in de populaire weerman. Paulusma zal dinsdag live in de uitzending van Tijd voor MAX zijn contract tekenen bij zijn nieuwe werkgever!

Lees verder