Piet Paulusma krijgt rol in televisiespektakel The Passion

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Piet Paulusma krijgt rol in televisiespektakel The Passion

Piet Paulusma krijgt rol in televisiespektakel The Passion

|
|

Laatste update:

Een bijzonder uitstapje voor weerman Piet Paulusma: hij speelt dit jaar een rol in de lijdensweg van Jezus. Hij geeft Jezus het brood voor het laatste avondmaal in de opvoering van The Passion. Dat maakte Shownieuws gisteren bekend.

Bekende gezichten

"De producent wilde mij graag, omdat The Passion wordt opgevoerd in Leeuwarden. Ze wilden dat een aantal bekende Friezen zouden meedoen en daar hoorde ik bij. Piet kan wel een rolletje spelen, dacht de producent", aldus Piet.

De discipelen

Niet alleen Piet heeft dit jaar een klein rolletje in het jaarlijkse paasevenement op Witte Donderdag. Sonja Silva, Liza Sips, Iris van Geffen, Gaby Blaaser, Hugo Metsers, Stefan Stasse, Robin Boissevain, Curt Fortin, Daan Boom en Eugene Jans zijn te zien als discipelen van Jezus.

De cast is compleet

De hoofdrol wordt dit jaar vertolkt door zanger Dwight Dissels, bekend van zijn deelname aan The Voice of Holland. Roel van Velzen kruipt in de huid van Judas, Elske DeWall is Maria, Omri Tindal wordt Petrus en Johnny Kraaijkamp jr. speelt Pontius Pilatus. Het verhaal wordt dit jaar verteld door Remco Veldhuis.

Live meekijken!

The Passion vindt altijd live plaats, maar sommige delen worden vooraf opgenomen. Gisteren vonden opnamen plaats in het Cambuurstadion. Het paasverhaal over de laatste uren van Jezus wordt op 13 april voor de zevende keer opgevoerd. De EO en KRO-NCRV zenden het live op tv uit.

Lees verder