Eline steelt de show in HGT

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eline steelt de show in HGT
TVHolland's Got Talent

Piepjonge violiste blaast HGT-jury omver!

|
|

Laatste update:

Als er in een talentenshow een klein meisje met een viool voorbijkomt kan het twéé kanten opgaan. Ofwel wordt het een zogeheten ‘aaaaw-optreden’, omdat het zo vals klinkt als een ezel (maar tóch heel dapper is!), óf kijkers vallen bijna van hun stoel. In Holland’s Got Talent zagen we vanavond het laatste!

De elfjarige Eline begon op haar vierde met spelen, omdat ze haar oudere zus op het instrument tekeer hoorde gaan. Een paar jaar later zit ze al op het conservatorium: bij Holland’s Got Talent wilde ze wel wat laten horen van haar talent. De jury dacht in eerste instantie ‘ach, daar heb je weer zo’n aandoenlijk vioolmeisje’, maar die stemming sloeg al snel om, toen Eline aan haar Vivaldi-stuk begon.

Ze was nog maar nét klaar met spelen of de ‘golden buzzer’ werd ingezet. Eline vloog dus in één keer door naar de halve finale! Terecht, volgens veel kijkers.

Marc-Marie Huijbregts was ‘echt onder de indruk’, Chantal Janzen sloot zich daarbij aan: ‘Echt fantastisch! Gefeliciteerd.’ Dan Karaty kon bijna geen woord meer uitbrengen, en Edson da Graça moest zich inhouden: ‘Exceptioneel! Ik wil gaan schelden, gewoon! Je bent pas elf!’

Het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent is inmiddels al lekker op dreef. Geweldige optredens, zoals van deze prima Elvis-imitator, worden afgewisseld met… mindere performances. Genieten is het sowieso!

Je ziet Holland’s Got Talent iedere vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder