Phew, haal opgelucht adem: Nina Sanders leeft nog in GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Phew, haal opgelucht adem: Nina Sanders leeft nog in GTST

Phew, haal opgelucht adem: Nina Sanders leeft nog in GTST

|
|

Laatste update:

Ze ging een bizarre dood tegemoet maar wist tóch te ontstnappen: Nina Sanders (Marly van der Velden) flikt het in de opening van GTST-seizoen 29. Fans halen weer opgelucht adem terwijl de verwarring alleen maar groter wordt.

La Nina zat zoals we allemaal weten vast in een auto die vermorzeld ging worden. Op miraculeuze wijze krijgt ze het, 'Glenn in The Walking Dead'-stijl, toch voor elkaar om te ontsnappen. Maar hoe dan?! Let op: ze trapte de kofferbak open en rolde zo naar buiten. Dat goede nieuws konden GTST-fans wel gebruiken nu Nieuwe Tijden is gestopt. Sommigen, zoals Dorian Bindels, stappen gelukkig over naar GTST.     

En nu?

Nina is Nina niet meer. Ze wist eigenlijk niets meer en belandde in de gespierde armen van de zwoele Carlos (Joey Ferre) in Spanje. Eind goed, al goed? Nee, natuurlijk niet! Carlos probeert Nina haar oude leven weer te laten herinneren, maar door die mokerslag van Loes heeft ze nu een permanente brainfart. 

Aan het lijntje

De makers van GTST waren de afgelopen weken flink aan het teasen. Zo ontbrak Nina in de nieuwe leader en was ze nergens te bekennen in de castfoto. Nu zitten Nina én Carlos wel in het introfilmpje. Phew!     

Lees verder